Oferta noastra de cazare
Tarife
CAMERA *150-280 LEI/NOAPTE

CAZARE CU MIC DEJUN

COST SUPLIMENTAR COPIL

*160-450 LEI/NOAPTE

* 20 LEI/NOAPTE

ACTIVITATI RECREATIVE BAZA DE AGREMENT MAGURELE **25 LEI/ZI

PLIMBARI CU MASINILE DE EPOCA

INCHIRIERE VILA CU ACCES LA GRATAR SI BUCATARIE

Acces la gratar si bucatarie doar la inchirierea integrala

**400 LEI/ORA

*  1000 LEI/ZI

 ** TVA 19% inclus in pret
  *TVA 5% inclus in pret

 

Tarif sarbatori min 400 lei/ camera/noapte

se accepta TICKETE DE VACANTA

Contact rapid

Str. Lunga 210
Cristian, Brasov, Romania

Mobil: + 40 741 05 44 98

Email: office@vila-oldcars.ro


Links
Facebook Google Plus Twitter
Google Maps Yahoo! Messenger Email
Obiective
Biserica Neagra
Curtea Johannes nr. 2, Brasov
 Biserica Neagra Pe latura de nord-vest a Pietei Sfatului se inalta impozanta Biserica Neagra. De la 1385 cand incep lucrarile de constructie si pana la incendiul din 1689 biserica s-a numit Sf. Maria. Dupa incendiu, datorita culorii zidurilor arse, a primit denumirea de Biserica Neagra si este cunoscuta ca simbol al artei gotice transilvanene. Se remarca din aceasta perspectiva cele 5 portaluri executate in a doua jumatate a sec. al XV-lea, foarte bogat decorate, specific ultimei faze a goticului si reprezentative pentru goticul flamboyant din zona central si estica a Europei. Biserica adaposteste o importanta si valoroasa colectie de covoare orientale. Stranele din interior constituie un alt element de patrimoniu al Bisericii Negre, la care se adauga si renumita orga, cu 4000 de tuburi, instalata in anul 1839. 

Biserica Sf. Bartolomeu

Str. Lunga, Brasov
Biserica Bartolomeu Constructia bisericii Sf. Bartolomeu a inceput in anul 1223, fiind cea mai veche cladire existenta in judetul Brasov. Stilul arhitectural pastreaza elemente omantice si gotice timpurii. Turnul actual a fost ridicat in 1842, in locul celui prabusit in 1833.

Biserica Sf. Nicolae

Piata Unirii nr. 2-3, Brasov
Biserica Sf Nicolae Atestata documentar in anul 1292, amintita de bula papala din 1399, biserica Sf. Nicolae se construieste din piatra incepand cu anul 1495 prin aportul ctitoresc al voievozilor de peste munti - Vlad Calugarul, Aron Voda, Gheorghe Stefan - adaugindui-se ulterior alte trei paraclise de slujba. Plastica bisericii cuprinde elemente gotice, renascentiste si baroce, fiind in fapt o sinteza a acestor stiluri sub inraurire bizantina. Aici a fost inmormantat, respectandui-se dorinta testamentara, Nicolae Titulescu. Biserica a fost renovata in perioada interbelica prin grija localnicilor si pastreaza fresce executate de marele pictor Misu Pop.

Castelul Bran

Bran
Castelul Bran Castelul, construit pe o stanca asezata de-a curmezisul vaii, domina locurile. Actul de constructie e datat 19 noiembrie 1377. Conceputa ca o cetate de granita avand si vama aici, lungi perioade de timp cetatea a apartinut de Brasov, sporind visteria orasului. Cetatea avea patru turnuri, iar intrarea se facea pe un pod mobil. Portalurile gotice, scari inguste - unele tainice - sapate in piatra, incaperi boltite, arcade si alte elemente arhitectonice fac un ansamblu deosebit. Faima locului a crescut de-a lungul timpului datorita artei feudale prezente aici si a exponatelor: arme, covoare si piese de mobilier care reprezinta stilurile Renasterii si Barocului, sala de muzica cu elemente gotice. Castelul s-a bucurat de multa atentie mai ales in perioada cand acesta a apartinut familiei regale romanesti. Legenda care a sporit renumele castelului a fost cea a lui Dracula, asociat domnitorului roman Vlad Tepes. In parcul castelului a fost amenajat un muzeu etnografic care evoca viata localnicilor din zona satelor branene.

Cristian
In galeria de mai jos puteti vizualiza elemente arhitecturale din localitatea Cristian, cat si Biserica Evanghelica Fortificata.
Cazare hoteluri pensiuni
Cazare Cristian
 Cazare hoteluri pensiuni Romania
Cazare Cristian